RESTAURANT HABIBI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Habibi. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2023 om 22:19 De falafel was erg droog. Had gehoopt op verse huisgemaakte falafel. Ik vond de prijs hoog voor wat je krijgt en de kwaliteit van het eten tegenvallen. Ook best lang wachten voor de korte afstand.
17 jul 2023 om 15:14 Super lekkere vegtarische schotel en ik in tijden niet zo'n lekkere hummus geproefd. Op tijd bezorgd. Bezorger was aardig en beleefd.
25 mrt 2023 om 21:02 Het duurde lang, maar het lekkere eten was het wachten waard.
8 dec 2022 om 17:22 lekkere maaltijd, goede falafel. netjes verpakt.
29 okt 2022 om 0:51 Thuisbezorgd gaf aan dat zij pas na 2 1/2 uur zouden bezorgen!!! Restaurant gebeld na 1 uur. Ik wilde de bestelling annuleren. De maaltijd stond klaar maar niemand van Thuisbezorgd om het op te halen. Uiteindelijk het zelf opgehaald. Wel erg lekker
8 okt 2022 om 7:35 Op tijd bezorgd, lekker eten en vriendelijke bezorger van Thuisbezorgd.
3 okt 2022 om 9:33 Falafel wrap besteld en artisjok met gehakt. Artisjok was niet waar voor mijn geld, prijs erg duur voor wat je krijgt. Smaak was ok, maar niet bijzonder. Falafel wrap was ok. Restaurant verlengde de bezorgtijd 6x toe, stuur dan een berichtje.
26 jun 2022 om 20:16 Het was weer heerlijk. Super eten. Ik ga zeker snel weer bestellen.