RESTAURANT HABIBI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Habibi. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 17:22 lekkere maaltijd, goede falafel. netjes verpakt.
29 okt 2022 om 0:51 Thuisbezorgd gaf aan dat zij pas na 2 1/2 uur zouden bezorgen!!! Restaurant gebeld na 1 uur. Ik wilde de bestelling annuleren. De maaltijd stond klaar maar niemand van Thuisbezorgd om het op te halen. Uiteindelijk het zelf opgehaald. Wel erg lekker
8 okt 2022 om 7:35 Op tijd bezorgd, lekker eten en vriendelijke bezorger van Thuisbezorgd.
3 okt 2022 om 9:33 Falafel wrap besteld en artisjok met gehakt. Artisjok was niet waar voor mijn geld, prijs erg duur voor wat je krijgt. Smaak was ok, maar niet bijzonder. Falafel wrap was ok. Restaurant verlengde de bezorgtijd 6x toe, stuur dan een berichtje.
26 jun 2022 om 20:16 Het was weer heerlijk. Super eten. Ik ga zeker snel weer bestellen.
1 feb 2022 om 22:47 Loving the kosheri
13 nov 2021 om 21:06 As usual the koshari was delicious. Huge portion that will keep me going for two days..
24 jul 2021 om 21:24 1 hour delay in delivering . Food average quality . I won’t order again
22 apr 2021 om 9:27 Incredible food and loveliest owner! the Falafel is to die for :)
22 mrt 2021 om 9:04 The portion seemed small when I got it, but the kebab turned out to be filling, flavorful and well seasoned, and the ingredients, tasted very fresh!
12 mrt 2021 om 20:31 Overheerlijk!